Kovačević: "Da konačno osvojimo titulu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.02.2014.
18:35
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kovačević ističe da je atmosfera u timu sjajna i da bi predan rad tokom priprema konačno trebalo da se isplati i donese titulu na koju crveno-beli čekaju šest godina.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pobedom nad Goricom fudbaleri Crvene zvezde stavili su tačku na zimski pripremni period. Crveno-beli su vezali šest pobeda u Sloveniji a vezista Aleksandar Kovačević nada se da će se uspešni niz nastaviti i u prvenstvu.

"Svima nam je značila provera protiv Gorice i naravno pobeda koju smo ostvarili. Posedujemo kvalitet i ekipni i pojedinačni, verujem da ćemo pobednički niz nastaviti i kada se šampionat nastavi" kazao je Kovačević.

Povratnik u redove Crvene zvezde "kuburio" je sa povredom tokom jesenjeg dela sezone koju je konačno zalečio i spreman dočekuje početak prolećnog dela sezone.

"Naravno da sam srećan zbog toga što sam u potpunosti zalečio povredu. Ne razmišljam više o tome, već sam maksimalno skoncentrisan na treninge i utakmice koje nam slede" istakao je Kovačević.

Crvena zvezda do početka prolećnog dela sezone ima još jednu proveru, protiv prvoligaša Smedereva, a onda seldi takmičarski debi u 2014. protiv Javora.

"Rad i rezultati koje smo postigli na pripremama daju nam za pravo da se nadamo ostvarivanju najviših ciljeva. Imamo još vremena da se dodatno uigramo, a onda iz utakmice u utakmicu da pobeđujemo rivale, i konačno osvojimo titulu. Ne treba da razmišljamo mnogo unapred, ima 15 utakmica do kraja" zaključuje Kovačević.

Crveno-beli u prolećni deo sezone ulaze sa bodom zaostatka za vodećim Partizanom koji brani titulu u JSL sedmu godinu za redom.

Ne propustite