Kovačević se raduje punim tribinama u Novom Pazaru

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 14.04.2014.
15:30
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler Crvene zvezde jasno poručuje da se fudbal igra zbog navijača i raduje se punim tribinama u Novom Pazaru.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon spekulacija da bi stadion u Novom pazaru mogao da bude zatvoren za gostovanje Crvenoj zvezdi zbog incidenata u Kruševcu, danas je stigla i definitivna potvrda da će na stadionu porkaj Jošanice igrati u fudbalskoj atmosferi.

Informacija da će navijačima biti omogućeno da svoj tim bodre protiv idera na tabeli obradovala je i Aleksandra Kovačeviča.

„Fudbal se igra zbog navijača i drago mi je što će tribine u Pazaru gotovo sigurno biti pune. Očekujem kao i uvek do sada, veliku podršku naših navijača.“, rekao je fudbaler Crvene zvezde za klupski sajt.

Kovačević ističe značaj ove utakmice, kao i narednih koje opisuje kao najvažnije u karijeri.

„Biće veoma teško, međutim želimo da budemo šampioni, i moramo da pobeđujemo. Nekima od nas, posebno mlađim igračima, narednih sedam utakmica su najvažnije u dosadašnjoj karijeri."

"Naredna tri meča mogu mnogo toga da odluče i zato sada kada je najpotrebnije, uveren sam da ćemo pokazati najviše. Protivnik se bori za izlazak u Evropu i biće silno motivisan protiv nas. Nadam se da će naš kvalitet i iskustvo koje posedujemo biti dovoljni da nanesemo Pazarcima prvi poraz na njihovom terenu.“,rekao je on.


Ne propustite