Kragujevački ''drim-tim'' na prvom iskušenju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.10.2012.
20:34
Izvor: Sportske.net, vkradnicki.com

Derbi prvog kola domaćeg šampionata u vaterpolu igra se sutra u Novom Sadu, gde će evroligaš Vojvodina dočekati silno pojačani kragujevački Radnički.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Obzirom na veliki broj kvalitetnih igrača, predvođenih trenerom Udovičićem, Radnički slovi za favorita u ovom meču, ali prednost Novosađana mogla bi da bude činjenica da su već odigrali četiri jake utakmice, u kojima su ostavili sasvim solidan utisak.

Naime, Vojvodina je na nedavnom turniru u Sarajevu osvojila drugo mesto, uz dve pobede (Primorac Kotor 12:4 i Jadran Split 17:4) i poraz od Jadrana iz Herceg Novog (9:8), da bi zatim pružili jak otpor favorizovanoj Breši u Ligi šampiona (9:13).

Svestan je toga i trener Radničkog Dejan Udovičić, koji je svoju ekipu odveo dan ranije u Novi Sad, kako bi njegovi igrači mogli da odrade i koji trening u novosadskom bazenu.

''Poštujemo ekipu Vojvodine, maksimalno ozbiljno ulazimo u meč sa njima, pa želimo da se što bolje pripremimo. Većina naših igrača nikada nije igrala na njihovom bazenu, pa ćemo kroz dva treninga pred utakmicu pokušati da se što bolje adaptiramo na taj bazen. Kao i svaka premijerna utakmica na nekom takmičenju, i ova će biti teška i neizvesna, ali mislim da je kvalitet na našoj strani i nadam se da možemo da pobedimo'',
poručio je Udovičić.

U ostalim mečevima prvog kola Prve A lige sastaju se: ŽAK – Banjica, Singidunum – Dunav i Beograd – Partizan, dok je Crvena zvezda slobodna.

Ne propustite