Kragujevčani: ''Jesmo u krizi, ali je i Zvezda...''

Autor: Vladimir Danilović
četvrtak 28.03.2013.
18:17
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Uoči gostovanja na Marakani u subotu, iz kragujevačkog Radničkog stižu oprezne najave, uz nadu da bi mogli da izvuku bar bod protiv favorizovanog rivala.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Posle pobede nad Hajdukom, kojom su dočekali prvenstvenu pauzu, fudbaleri kragujevačkog Radničkog narednog vikenda imaju veliko iskušenje, protiv Crvene zvezde na Marakani.

Slabe igre i rezultati tokom proleća ne daju previše razloga za optimizam Kragujevčanima, alisvoju šansu vide u činjenici da ni Zvezdi ''ne cvetaju ruže'' u drugom delu sezone.

''Ovo će biti duel dve ekipe za koje se nalaze u krizi rezultata i krizi igre. Ipak, po prvi put posle dužeg vremena pritisak će biti više na strani protivnika u odnosu na nas, tako da možemo rasterećenije da uđemo u utakmicu'', poručio je pomoćni trener Radničkog Bojan Leontijević.

Jedan od aduta trenera Đurđevića biće Bojan Beljić, koji se potajno nada bar jednom bodu sa Marakane.

''Zvezda je u krizi, promenili su i trenera, ali smo u krizi i mi... Ipak, naporno treniramo i nadamo se da čemo uspeti da iz krize što pre izađemo. Svaki bod nam je bitan i mislim da uz naš maksimalni angažman na terenu, možemo da ostvarimo povioljan rezultat'', poručio je Beljić.





Ne propustite