Kragujevčani na "generalki" sa komšijama

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.08.2012.
17:03
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca imaće još samo jednu proveru pred početak domaćeg šampionata. Kragujevčani sutra igraju još jedan susret sa Borcem iz Čačka od kog su izgubili u finalu memorijalnog turnira koji je igran prethodnog vikenda.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Izabranici Slavenka Kuzeljevića privode kraju pripreme za početak nove sezone. Od povratka sa Zlatibora odigrali su tri prijateljska susreta i bili relativno uspešni.

Na memorijalnom turniru koji je igran u Čačku prethodnog vikenda, "Đavoli" su u polufinalu savladali Smederevo, da bi u finalu izgubili od organizatora turnira, ekipe Borca iz Čačka.

Nakon toga, Kragujevčani su odmerili snage sa Metalcem i odigrali bez golova, a poslednja provera zakazana je za subotu.

Radnički će na "Čika Dači" ugostiti Borac iz Čačka i uzvratiti gostoprimstvo koje je Kragujevčanima pruženo pre samo nekoliko dana. Meč počinje u 18 časova.

Kragujevčani će otvoriti novu sezonu utakmicom sa beogradskim Radom. Taj susret na programu je 10. avgusta sa početkom od 17 časova i 30 minuta.

Ne propustite