Kragujevčani prete Cedeviti: "Moraće da se zna ko je ko u 'Jezeru!'"

Autor: Vladimir Nestorović
petak 21.02.2014.
14:25
Izvor: Sportske.net

Uoči meča sa Cedevitom, na konferenciji za medije košarkaškog kluba iz Kragujevca pojavio se Nikola Jevtović, mladi centar Radničkog, koji je govorio o kvalitetima narednog protivnika 'Đavola'.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Kragujevački Radnički se posle ispadanja iz Evrokupa okreće ABA ligi, u kojoj će do kraja pokušati da ostvari što više pobeda i izbori plasman u Evropu i naredne sezone.

Naredna utakmica na programu je već sutra, i to protiv veoma kvalitetne i nezgodne ekipe Cedevite, koja je trenutno drugoplasirana ekipa ABA lige, a pre nekoliko dana savladala je Crvenu zvezdu Telekom. Prošlogodišnji meč ovih rivala u 'Jezeru' završen je pobedom domaćih, a košarkaši i navijači 'Đavola' se nadaju sličnom scenariju i ovoga puta.

Nikola Jevtović, mladi centar Radničkog, otkrio je svoj 'recept' za trijumf protiv Cedevite.

"Cedevita je jaka ekipa, ima vrhunske individualce, pokriveni su na svim pozicijama. Mladi su i perspektivni, obećavaju mnogo u budućnosti. Posebno im je kvalitetna unutrašnja linija sa Bilanom i Nurkićem koji su dominantni."

"Moramo dobro da odigramo u odbrani, tako se dobija Cedevita. Ne sumnjam u naš napadački kvalitet. Probaćemo u ranoj fazi napada da uradimo šta treba. Dobro smo skautirali Cedevitu, nadam se povoljnom rezultatu, a biće ga ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice sa trenerom Nikolićem."

"Moraće da se zna ko je ko u Jezeru, "ko namešta antenu, a ko iz kuće viče: Dobro!". Želim da se zahvalim publici na dosadašnjoj podršci, naročito u Evrokupu. Pozivam navijače da budu uz nas do kraja sezone, počev od vikenda i meča protiv Cedevite. To je uvek jedan igrač više u Jezeru."
- zaključio je Jevtović u izjavi za zvanični sajt kragujevačkog kluba.

Meč između Radničkog i Cedevite na programu je sutra u 19.00.

Ne propustite