Kragujevčani ruše redom! Titula na dohvat ruke!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.05.2014.
21:32
Izvor: Sportske.net

Rukometaši Radničkog iz Kragujevca nastavljaju da zadivljuju ljubitelje rukometa u našoj zemlji i posle večerašnje pobede nad Metaloplastikom u Šapcu, nalaze se nadomak plasmana u SEHA ligu, ali i osvajanja šampionske titule!

Balkan handball team
Balkan handball team

Povezane vesti

Pred početak Superlige gotovo niko nije svrstavao ekipu kragujevačkog Radničkog među kandidate za osvajanje titue, ali su oni sjajnim igrama i rezultatima uspeli sve da iznenade i iz kola u kolo potvrđuju svoj kvalitet.

Jedan od ključnih trijumfa u pohodu na sam vrh ostvarili su večeras na gostovanju ekipi Metaloplastike u Šapcu, u derbiju osmog kola Superlige. Kragujevčani su slavili sa 30:25 (12:14) i trenutno su usamljeni na čelu tabele, bar do subote, kada Vojvodina gostuje u Nišu.

Podsetimo, uoči ovog kola Vojvodina, Radnički i Metaloplastika su delili prvo mesto sa po pet pobeda i dva poraza, a posle ovakvog epiloga u Šapcu, rukometaši Radničkog su uspeli da odmaknu Šapčanima i u preostala dva kola im preostaje da krunišu sjajnu sezonu.

Sada je jasno da će se o šampionskoj tituli odlučivati u sledećem kolu, kada Radnički dočekuje Vojvodinu.

Na kraju još da podsetimo i da su rukometašice Radničkog osvojile titulu, što je još jedna potvrda iznenadnog procvata ovog sporta u Kragujevcu u tekućoj sezoni.


Ne propustite