Kragujevčani: "Smederevo – To je derbi!"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 20.09.2012.
13:51
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Radnički 1923 u narednom kolu Jelen Super Lige gostuju ekipi Smedereva, timu sa kojim je tim iz Kragujevca vodio ljute bitke u prošlosti i koji predstavlja velikog rivala kluba sa „Čika Dače“.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

U susret subotnjeg derbija 06. kola, danas je u prostorijama SD „Radnički“ održana konferencija za medije na kojoj su svoja očekivanj pred naredni meč izneli trener ekipe Slavenko Kuzeljević i prvotimac Radničkog Dragan Radosavljević.

Trener kragujevačkog tima je svestan da, nakon poraza od Zvezde, njegovom timu sledi jedno izuzetno teško gostovanje.

„Sigurno da nas čeka jedna pre svega izuzetno teška utakmica. U tom polju smo i ove nedelje pokušali da maksimalno igrače oslobodimo svih stega, da se samo usresredimo šta nas čeka u subotu.“

„Bez obzira na određene probleme koje imamo posle utakmice sa Zvezdom kada su kartoni u pitanju, nadam se da će svi koji dobiju šansu maksimalno odraditi svoj posao, da ćemo imati kvalitetan pristup kao što je to bilo i na prošloj utakmici.“, rekao je Kuzeljević.

Fudbaler Radničkog Dragan Radosavljević ističe da je utakmica protiv Smedereva derbi u pravom smilsu te reči.

"Obzirom na rivalitet koji postoji između Radničkog i Smedereva, ova utakmica će biti derbi u pravom smislu te reči.“

„Ja smatram da smo se dobro pripremili i da ćemo ući kvalitetno u utakmicu i uz pravi pristup kao protiv Zvezde uspeti da dođemo do povoljnog rezultata. Smederevo se pokazalo kao tvrda ekipa koja teško prima golove, ali mislim da ćemo mi konačno proraditi u Smederevu i da ćemo se vratiti sa povoljnim rezultatom.“, istakao je on.

Inače, utakmica u Smederevu se igra u subotu od 16.30.


Ne propustite