Kragujevčani ujedinjeni za pomoć Tijani

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.04.2013.
17:41
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Posle trenera KK Radnički iz Kragujevca Miroslav Nikolića, značajna finansijska sredstva za pomoć maloj Tijani Ognjanović uplatio je i predsednik kragujevačkog fudbalskog superligaša Milenko Marjanović.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Podsetimo, Miroslav Nikolić je nedavno uplatio 100.000 na račun Tijane Ognjanović, a sledeći njegov primer, istu sumu je izdvojio i prvi čovek FK Radnički 1923 Milenko Marjanović.

I jedan i drugi su tim povodom istakli veliki značaj ove akcije, uz apel svima koji su u mogućnosti dana sličan način pomognu Tijani koju očekuje transplantacija srca u Americi.

''Mislim da je Muta napravio sjajan potez i da će celokupna Srbija reagovati na pravi način. Svima nama, ostaje samo da poželimo maloj Tijani što je moguće pre odlazak za Hjuston, u nadi da će sve proteći onako kako svi mi želimo, da će potom moći da uživa u svom detinjstvu i životu. Da bi se sve to desilo pozivam i Kragujevčane i sve ljude dobre volje da takođe budu deo ove akcije'', izjavio je predsednik Radničkog.

''Prek sam, ali emotivan čovek. Ta prekost, međutim, ne važi u roditeljstvu. Deca su najvrednije što imamo, moramo da ih zaklanjamo, kako svoje rođeno potomstvo, tako i decu drugih ljudi'', izjavio je Nikolić.


Ne propustite