Kragujevčani vape za odmorom

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.12.2013.
15:46
Izvor: Sportske.net

Posle poraza od Zadra u 12. kolu ABA lige, u kragujevačkom Radničkom ponovo podsećaju da su veoma umorni od napornog ritma utakmica na dva fronta.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Radnički je posle plasmana u drugu fazu Evrokupa i odlične partije protiv litvanskog Neptunasa, u subotu morao na megdan Zadranima, ali se umor osetio u igri Kragujevčana, što je posle utakmice i naglasio trener Miroslav Nikolić.

''Zadrani su igrali bolje, a mi smo delovali umornije. Promašili smo 7-8 zicera, a odbrana nam je bila kao švajcarski sir. Imali smo slab skok i slabo smo branili kontranapad. Mi smo stvarno umorna ekipa'', izjavio je Nikolić.

Slično razmišlja i iskusni plejmejker Radničkog Marko Marinović, koji veruje da će, ipak, u narednim mečevima njegova ekipa donekle povratiti svežinu.

''Zadar ipak igra samo ABA ligu i bio je svežiji, rasterećeniji. Nismo odigrali u odlučujućim napadima kako je trebalo i Zadar je zasluženo slavio. Moramo što pre da se oporavimo i da pokušamo u sledeća dva kola da izborimo poziciju koja će da nam omogući borbu za Evropu'', konstatovao je Marinović.

Ne propustite