Kraj romanse, Ana ponovo ''solo''?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.04.2012.
21:46
Izvor: Sportske.net

Ana Ivanović iznenada je raskinula vezu sa australijskim golferom Adamom Skotom, prenose svetski mediji. Da li će se to odraziti na njenu igru, videćemo već ovog vikenda, kada će u polufinalu Fed Kupa braniti boje Srbije u Moskvi.

anaivanovic.com
anaivanovic.com

Povezane vesti

Iako su pre nekoliko dana proglašeni za najuticajniji par u svetu sporta, Ana Ivanović i Adam Skot prekinuli su svoju vezu, prenosi portal ''Tennis.com''.

Za sada nije poznato šta je razlog tome, a pomenuti portal podsetio je na neke njihove izjave iz prethodnog perioda koje karakterišu njihovu vezu, ali i prethodne raskide.

Adam, decembar 2010: ''Razočaran sam što Ana i ja nismo više zajedno. Bilo je teško raskinuti s njom. Nije bilo lako zbog naših sportskih obaveza, ali kad god smo bili zajedno uživao sam u njenom društvu. Ana je neverovatna osoba i mnogo stvari sam naučio od nje''.

 Ana, septembar 2011: ''Lepo je bilo videti ga. Jednostavno smo srećni zajedno i to je jedino važno''.

 Ana, januar 2011: ''Bolje je ne mešati profesionalni i lični život, koliko god to bilo teško. Ali, ako si srećan privatno, to će svakako pozitivno uticati na tvoje sportske rezultate''.

 Adam, novembar 2011: ''Ana i ja smo upravo počeli da se viđamo opet. Pronašli smo način kako da uskladimo obaveze i da naša veza funkcioniše. Prošlost me je naučila da, ako želiš nešto da postigneš, u tome ćeš i da uspeš, i to bez bilo kakvih problema''.

 Ana, decembar 2011: ''Kod njega najviše volim taj opušteni australijski mentalitet, ali i to što voli da pomaže po kući. Kad smo zajedno, uvek se nudi da mi pomaže, čime srpski muškarci ne mogu da se pohvale''.


Ne propustite