Kraljevski klub zadivio Partizanovu direktorku! Hoće li Real gostovati u Humskoj?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.03.2014.
22:04
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Posle posete Real Madridu i uspostavljanja početne marketinške saradnje sa kraljevskim klubom, direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović je iznela svoje utiske sa ovog događaja i izrazila veliku zahvalnost Predragu Mijatoviću na podršci.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sudeći po njenoj prvoj reakciji, direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović nosi sjajne utiske sa ''Santjago Bernabeua'', gde je u ponedeljak promovisana saradnja Real Madrida i Partizana, na polju marketinga.

Naime, kako smo već i objavili, Madriđani su na šest meseci prihvatili projekat Partizan.tesla.sc, a po isteku tog perioda, postoji mogućnost da se on i produži.

Posle obavljene prezentacije u Madridu i obilaska stadiona sa svojim domaćinima, Filipovićeva nije krila svoje veliko zadovoljstvo zbog početka ove saradnje.

''Zaista sam impresionirana svim sto sam videla i doživela u zvaničnoj poseti Real Madridu. Moram da priznam da su generalni direktor, direktorka marketinga i ljudi iz kluba bili sjajni domaćini.

Pored same prezentacije  izrazili  su veliko zadovoljstvo zbog nastavka prijateljskih odnosa sa FK Partizan iz koga su potekli veliki igrači, a neki od njih su i ostavili dubok trag u Real Madridu.

Takođe, razgovarali smo i o prijateljskoj utakmici koju bi odigrali sa Real Madridom na naš 70. rođendan za  tačno 2 godine i mogu ekskluzivno da kažem da se vraćam sa lepim vestima…''
, izjavila je Filipović.

Naravno, posebnu zahvalnost duguje i Peđi Mijatoviću, koji je takođe prisustvovao prezentaciji i značajno doprineo uspostavljanju kontakta između Partizana i Real Madrida.

''Želim da se zahvalim našem vrsnom domaćinu Peđi Mijatoviću, koji je zaista velika legenda Real Madrida što se može videti iz poštovanja koje mu se ukazuje na svakom koraku u kraljevskom klubu'', zaključila je Partizanova direktorka.

Ne propustite