Krenuli i Čačani, Njeguš obavio prozivku

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.06.2012.
23:02
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Novi trener Borca Zoran Njeguš obavio je danas u popodnevnim časovima prozivku igrača kojom su i zvanično počele pripreme čačanskog prvoligaša za novu sezonu. Glavni cilj se zna - ekspresni povratak u Superligu.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Zoranu Njegušu se na današnjoj prozivci javila ukupno dvadesetorica fudbalera, a čelnici kluba uveravaju da se aktivno radi i na dovođenju pojačanja sa kojima bi povratak u najviši rang postao izvesniji.

Novi šef struke je na početku istakao da je preuzeo veliku odgovornost u ''delikatnom trenutku za klub'', ali veruje u dobru saradnju sa igračima i ostvarenje zacrtanih ciljeva.

''Znamo šta znači Borac u srpskom fudbalu i moramo u samom startu biti potpuno svesni obaveza koje nas očekuju. Od vas očekujem pre svega pravi odnos prema obavezama i verujem da ćemo imati korektnu saradnju u narednom periodu koja će kao rezultat dati borbu za najviši plasman'', izjavio je Njeguš.

Prozivci su prisustvovali sledeći igrači: Petrić i Obrenić (golmani), Boranijašević, Miličić, Atanacković, Živković, Đorđilović, Obradović, Kovačević(odbrana), Prodanović, Stanić, Martinović, Jovičić, Jeremić, Jevtović, Zoćević(vezni red), Pavićević, Nikodijević, Kastratović i Nešović(napad).



Ne propustite