Kristić: "Do novih pobeda uz sjajne navijače"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.03.2012.
21:12
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri Napretka iz Kruševca zabeležili su i treću uzastopnu pobedu u prolećnom delu šampionata u Prvoj ligi. Pala je Kolubara, a svi u timu oduševljeni su podrškom koju je ekipa dobila sa tribina.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Kako i ne bi bili zadovoljni u Napretku. Ekipa niže uspehe a na poslednjoj prvenstvenoj utakmici stadion pod Bagdalom napunilo je oko 5000 navijača.

U takvom ambijentu zadovoljstvo je igrati fudbal i timovi iz Jelen Superlige mogu pozavideti na poseti publike koju beleži prvoligaš iz Lazarevog grada.

Šef struke Napretka, Aleksandar Kristić, nije krio svoje oduševljenje igrom ekipe i podrškom publike.

"Ostvarili smo važnu pobedu protiv ekipe koja je pri vrhu tabele i nesumnjivo poseduje kvalitet. Pohvalio bih ambijent i navijače, koji su ponovo došli da nas podrže, i nadam se da će u narednim mečevima dolaziti u sve većem i većem broju" rekao je nakon duela sa Kolubarom trener Kruševljana.

Pred naredni meč, koji će Napredak igrati u Nišu protiv ekipe Sinđelića, brinu povrede nekolicine igrača ali su svi u timu optimistični po tom pitanju pošto bi zdravstveni bilten narednih dana trebalo da se poravi povratkom povređenih u trenažni proces.

Ne propustite