Kristić: "Ne osećamo pritisak pred derbi"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.04.2012.
19:02
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

U derbiju 23. kola PLS Napredak dočekuje Donji Srem iz Pećinaca a trener "Čarapana" prebacio je pritisak na gostujuću ekipu. Imperativ pobede se ne dovodi u pitanje a uprava kruševačkog prvoligaša pozvala je navijače da podrže Napredak u sutrašnjem okršaj

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Aleksandar Kristić ne sumnja u mogućnosti svojih igrača. Karakter koji su pokazali u Lučanima za njega je dovoljan pokazatelj da nema straha i pritiska uoči duela 23. kola u kome će se Napredak sastati sa drugoplasiranim Donjim Sremom.

"Pećinčani su drugi i to dovoljno svedoči o njihovom kvalitetu, ali kada je reč o pritisku koji bi prema njihovim očekivanjima trebalo da nas sputa, razočaraću ih – nema ga. Logično je da oni osećaju veći pritisak, jer igraju sa nama pa sa Radničkim iz Niša, a Sloga, Inđija I Teleoptik su samo četiri boda za njima" rekao je Aleksandar Kristić pred derbi meč PLS.

Nenad Mirosavljević pokazao je zašto je doveden u zimskom prelaznom roku kao najzvučnije pojačanje. Svojim golovima rešavao je mečeve u prolećnom delu sezone a igrače Donjeg Srema poziva da na terenu dokažu da zaslužuju drugo mesto na tabeli.

"Po tabeli ovo jeste derbi, ali za nas je svaka utakmica derbi. Od početka smo imali samo jedan kiks sa Sinđelićem, ali kao što smo i najavili u svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo, bez obzira na ime protivnika i gde se meč igra. Tako je I protiv Donjeg Srema, ekipe koja je po tabeli veoma kvalitetna. Da li je tako, najbolje će se videti u subotu na terenu" poručio je Mirosavljević.

Napredak dočekuje Donji Srem u subotu a početak meča zakazan je za 16 časova.

Ne propustite