Kristić: "Nismo drim-tim, ali smo najbolji u ligi"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 08.04.2012.
19:19
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri Napretka iz Kruševca ne posustaju u svom pohodu na vrh tabele Prve lige Srbije. Teško gostovanje u Lučanima je prevaziđeno a trener Kristić veruje da njegov tim odskače po kvalitetu od ostalih ekipa u ligi.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Kiša koja je u subotu padala u većem delu Srbije nije omela pulene Aleksandra Kristića da zabeleže još jedan trijumf na gostovanju u Lučanima.

Trener Napretka zadovoljan je što postoje tereni kao onaj u Lučanima koji ispunjavaju uslove da fudbaleri pokažu koliko mogu bez obzira na vremenske prilike.

"Bio je ovo pravi prvenstveni meč na dobrom terenu, za razliku od ostalih gde smo do sada gostovali, tako da smo mogli da igramo tu našu pas igru koju pokušavamo da uspostavimo na svakom susretu" rekao je nakon meča u Lučanima strateg Napretka.

Što se tiče same igre, Kristić veruje da će vremenom postajati sve lepša za oko a da je trenutno najbitnije da ona donosi željene rezultate. Ujedno, trener Kruševljana siguran je da njegova ekipa prednjači po pitanju kvaliteta u Prvoj ligi.

"Nismo bili previše lepršavi, ali i to će doći vremenom, važno je da smo pokazali kvalitet i da smo pokazali da smo dobra ekipa. Nismo drim-tim, ima igrača koji se teže nose sa ambicijama i pritiskom kluba kakav je Napredak, ali sigurno igramo najbolji fudbal u ligi, a težimo ka tome da igramo i najlepši" završio je Kristić konferenciju za medije u Lučanima.

Napredak u sledećem kolu dočekuje Donji Srem koji nakon nerešenog rezultata sa Banatom ima 9 poena prednosti u odnosu na Kruševljane ali bi Napredak mogao da tu prednost smanji za još tri poena što bi umnogome povećalo šanse Kristićevoj ekipi da prvenstvo završi na drugoj poziciji.

Ne propustite