Kristić: "Protiv Sinđelića na pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.03.2012.
15:44
Izvor: Sportske.net

Napredak iz Kruševca ne zna za neuspeh od početka prolećnog dela šampionata u Prvoj ligi Srbije. Naredni test očekuje ih u Nišu protiv Sinđelića.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Nezgodna ekipa Sinđelića svoje mečeve igra na stadionu Železničara ali to u prošlosti nije smetalo Nišlijama da goste redovno ispraćaju "praznih šaka".

U prolećnom delu prvenstva Sinđelić igra promenljivo. Iz tri odigrana meča ima tri različita rezultata ali Napredak bi trebalo da obrati pažnju na činjenicu da je u 20. kolu savladan Mladenovac rezultatom (2:1).

"Sigurno je da nas očekuje motivisan protivnik koji će protiv nas pružiti 150% svojih mogućnosti, što me raduje jer to znači da nas očekuje prava, borbena utakmica, kakve su bile i ove tri koje smo u prolećnom delu do sada odigrali" rekao je Kristić pred gostovanje u Nišu.

Trener Napretka svestan je kvaliteta protivnika koji će se sutra suprotstaviti Napretku ali veruje da će njegova ekipa i iz ovog meča izaći trijumfalno.

"Imaju svoje ambicije i traže mesto koje obezbeđuje opstanak u ligi, ali i mi imamo naše ambicije, svakoj utakmici prilazimo isto i, uz maksimalan respekt prema protivniku, idemo na pobedu" završio je Kristić.

Dodatan problem za Kruševljane mogle bi da budu povrede nekolicine igrača koji čine okosnicu ekipe. Pored Dunjića, protiv Sinđelića neće nastupiti ni Nenad Gavrić ni Nikola Milošević.

Meč se igra u subotu a počeće u 15 časova i 30 minuta.

Ne propustite