Kristijano Ronaldo – Glad nadvladava umor!

Autor: Miloš Marković
sreda 19.03.2014.
11:59
Izvor: Sportske.net

Bilo da ste njegovi ljubitelji ili ne, nikako ne možete da zanemarite i prenebregnete činjenicu da je zvanično najbolji fudbaler sveta ujedno i najistaknutija ličnost na fudbalskim terenima u tekućoj sezoni.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Portugalac igra na vrhuncu svoje forme, tekuća sezona pokazala je svu snagu i raskoš kvaliteta i talenta koji poseduje prva zvezda Real Madrida, Kristijano Ronaldo.

Pomogao je svom timu da ostvari plasman u četvrtfinale Lige šampiona, načeo je Šalke postigavši svoj 50. gol u sezoni!

Glad za fudbalom, za golovima nepresušna je u slučaju Kristijana Ronalda. Ova glad od njega čini jednu od najopasnijih mašina u fudbalskoj industriji, robota otpornog na umor.

Očekivalo se da bi Karlo Anćeloti mogao da odmori svoju prvu zvezdu, pripremi Ronalda za veliki izaozv koji predstoji u vidu El Klasika, ipak Portugalac je bio u startnoj postavi za meč protiv Nemaca.

Pokazalo se na primeru Hesea da opasnost od povrede vreba na svakom koraku, opasnost kojom se ne da zastrašiti neumoljivi Ronaldo.

Otporan na umor, Portugalac želi stalno da bude na terenu.

„Želim da igram stalno. Osećam se odlično, a i sam trener, koji donosi odluke ko će biti na terenu, smatra da je za mene dobro da igram. Stvari su ispale kako smo i očekivali. Postigao sam dva gola, pomogao svom timu da ostvari plasman u narednu rundu i svi želimo da nastavimo u istom ritmu.“, rekao je Ronaldo nakon utakmice.

Tekuća sezona iz ugla Real Madrida donosi borbu na tri fronta, trku za triplom krunom, ali Ronaldo želi da njegov tim ide korak po korak.

„Idemo postepeno. Ekipa je u dobrom ritmu, atmosfera je sjajna i svi dajemo maksimum kako bismo ostvarili svoje ciljeve i osvajali titule. Cilj je tripla kruna. Znamo da će biti teško, ali kada igraš u Real Madridu moraš da imaš visoke ambicije.“

„Uz pobednički stav sve je moguće.“, zaključio je Kristijano Ronaldo.


Ne propustite