Krmpotić: "Potrebna nam je pobeda!"

Autor: Beta Beta
petak 13.09.2013.
15:22
Izvor: Beta

Novi trener OFK Beograda Zlatko Krmpotić rekao je danas da je njegovoj ekipi potrebna pobeda protiv niškog Radničkog kako bi "ušla u mirniji period".

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Pred ekipom OFK Beograda je meč petog kola domaćeg prvenstva, u kome će Romantičari dočekati niški Radnički.

"Radnički ima dobar skor i nalaze se na čelu tabele. Dobar i iskusan igrački kadar nam dolazi na Karaburmu, predvodjeni dobrim trenerom, koji zna da se postavi taktički", kazao je Krmpotić.

"Težak i nezgodan protivnik nas očekuju sutra, koji nakon sjajnog starta ima povišene apetite, te verujemo da su dužni publici da pokažu šta znaju, ali mi smo spremni i u dobroj atmosferi idemo na pobedu, koja nam je potrebna da uđemo u miran period", dodao je Krmpotić.

U petom kolu Super lige Srbije OFK Beograd dočekuje Radnički iz Niša, koji je trenutno drugi na tabeli sa 10 osvojenih bodova, dok je ekipa sa Karaburme na 12. mestu.

Krmpotić, koji je u sredu preuzeo OFK Beograd posle odlaska Zorana Milinkovića u Aris, rekao je da je dobro upoznao ekipu.

"Poznajem i starije igrače, iako je tim mlad, oni moraju da budu ti koji treba da daju primer. Medjutim, hoćemo da napravimo mladu i fajtersku ekipu, koja će u svaku utakmicu ulaziti sa istim motivima. Možda je u prethodnim mečevima pristup bio lošiji, ali nije se gubilo sa velikim rezultatima, tako da stvari koje su bile dobre, nećemo menjati", kazao je Krmpotić.

Ne propustite