Krmpotić: "Psovka nije za zatvor, ali lopovluk jeste!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.03.2014.
23:25
Izvor: Sportske.net

Trener OFK Beograda Zlatko Krmpotić objasnio je kako je došlo do njegovog isključenja u duelu sa Jagodinom i poslao jasnu poruku onima koji "kradu" na štetu njegovog tima.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda u sredu su poraženi u prvom polufinalnom susretu Kupa Srbije rezultatom 1:2, pa na revanš Jagodincima odlaze sa malim šansama da se izbore za finale.

Pored činjenice da su izabranici Zlatka Krmpotića u pojedinim trenucima delovali indolentno na terenu, još neke stvari su uticale na poraz OFK Beograda, smatraju na Staroj Karaburmi.

"Šta vredi što smo odigrali bolje, imali prilike, kad smo izgubili? Dozvolili smo protivniku da pobedi iz dva šuta na gol i tu treba staviti tačku" jasan je trener Krmpotić.

Priča o nefudbalskim stvarima koje su obeležile pomenuti meč vezana je za isključenje trenera domaćih koji je pokušao da objasni zašto je poslat u svlačionicu.

"Sa klupe sam rekao sudiji da je isključio pogrešnog igrača. Umesto 'četvorki', kome bi to bio drugi žuti karton, on je opomenuo drugog igrača. Kad sam video da me isključuje onda sam mu stvarno svašta rekao. Znam da nije trebalo da reagujem, ali dosta mi je da nas oni kradu, a mi da ćutimo" kaže Krmpotić i dodaje,

"Za psovku se ne ide u zatvor, a zna se gde završavaju lopovi! Ponavljam, nisam smeo da dozvolim da budem isključen, ali ne mogu ni da se otmem utisku da sa klupe ne smem ništa da kažem sudiji" zaključio je Krmpotić.

OFK Beograd u subotu dočekuje Partizan u okviru 21. kola JSL, a revanš polufinala Kupa Srbije u Jagodini na programu je 9. aprila.

Ne propustite