Krneta: "Fokus na onome što dolazi"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.02.2013.
13:12
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Često kritikovani štoper Crvene zvezde Jovan Krneta kazao je da greške iz prošlosti koristi da bi stekao iskustvo ali da ga one ne opterećuju jer po prirodi uvek gleda u budućnost i teži da ostane fokusiran na ono što mu je posao.

mojacrvenazvezda.net
mojacrvenazvezda.net

Povezane vesti

Jovan Krneta je do svoje 21. godine uspeo da prođe kroz "sito i rešeto", da bude član dva naša najveća kluba i da u Crvenoj zvezdi bude okarakterisan kao najveći talenat i najlošiji fudbaler prvog tima.

Sve to je Krneta uspeo da "preturi" preko glave ali ga greške iz prošlosti i negativne kritike ne dotiču u toj meri da bi odustao od onoga što voli i čime se bavi.

"U sportu je odlična stvar ako možete iz prošlosti da izvučete samo pouke i da je ostavite iza vas. Trudim se da se skoncentrišem samo na budućnost i da gledam napred" kazao je Krneta.

On je dodao da je tekuće pripreme iskoristio da bi stekao preko potrebno iskustvo jer je štoperska pozicija takva da se na svakoj utakmici i treningu nauči nešto novo.

"Pozicija štopera je jedinstvena, iskustvo je dragoceno. Igrač na svakom treningu i utakmici može da nauči nešto novo i napreduje. Naporno sam radio na ispravljanju svih nedostataka u svojoj igri, najviše na ispunjavanju taktičkih zadataka" istakao je Krneta.

U nastavku sezone Krneta će se za mesto u prvom timu boriti sa Spajićem i Pantićem a Nikola Petković mogao bi da im bude vođa iako je njegova prirodna pozicija na levom boku.

Ne propustite