Krneta hvali saradnju sa Arauhom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.10.2013.
23:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Defanzivac Crvene zvezde Jovan Krneta pohvalio je svog saigrača Migela Arauha i konstatovao da su tokom meča sa Novim Pazarom pokazali da su se ukomponovali tokom mini priprema na Zlatiboru.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Izabranici Slaviše Stojanovića upisali su peti trijumf u novoj sezoni a u subotu je na "Marakani" Novi Pazar isprašen sa pet golova.

Štoperski tandem činili su Jovan Krneta i Migel Arauho što je bio prvi put od početka sezone da pomenuta dovojica rade u paru.

"Odlično se slažem sa Arauhom. Na kontrolnim mečevima smo se uigrali i dobro uklopili" rekao je Krneta nakon trijumfa nad Novim Pazarom.

Izdanak Partizanove omladinske škole objasnio je kako je najvažnije da je novi ciklus mečeva počeo pobedom jer se time podiže samopouzdanje ekipe.

"Najvažnije je da smo nakon dvonedeljne pauze u novi ciklus susreta ušli pobedom koja će nam mnogo značiti na polju samopouzdanja. Ispostavilo se kao tačno to da uvek kada postignemo gol u ranoj fazi utakmice odigramo dobro" istakao je Krneta.

Naredni meč Zvezda igra u Nišu protiv Radničkog što će biti pravi pokazatelj da li je rezultatska kriza prošla.

"Današnji meč nam svima uliva optimizam i veru da možemo nastavak prvenstva da čekamo sa optimizmom. Verujem da ćemo i u Nišu uspeti da učinimo isto i zabeležimo novu pobedu" zaključio je Krneta.

Zvezda se nakon devet odigranih utakmica nalazi na trećoj poziciji na tabeli sa 16 bodova.

Ne propustite