Krneta: "LE i dupla kruna"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.06.2012.
11:29
Izvor: Sportske.net, mojacrvenazvezda.net

Mladi entuzijasta iz redova crveno-belih ubeđen je da će dominacija "komšija" ove sezone biti prekinuta i da je došao pravi trenutak da Zvezda ponovo krene u "napad" na "duplu krunu" i plasman u grupnu fazu LE.

mojacrvenazvezda.net
mojacrvenazvezda.net

Povezane vesti

Iako je u prvom timu Crvene zvezde nešto manje od godinu dana, Jovan Krneta ubeđen je da su stvoreni svi neophodni uslovi da se klub iz Ljutice Bogdana ove sezone podiči sa dva osvojena trofeja u domaćem takmičenju.

"Smatram da možemo do duple krune. Mislim da imamo kvalitet da svoj cilj ostvarimo, to svi želimo, i mi, igrači, ali i navijači, koji su zaslužili da se zajedno sa nama raduju tituli. Idemo na duplu krunu!" istakao je Krneta za portal "mojacrvenazvezda.net".

Što se lične afirmacije tiče, Krneta je svestan da svojim radom mora da zasluži poverenje Roberta Prosinečkog te pripreme vidi kao sjajnu priliku za tako nešto.

"Na svakom igraču je da da maksimum na svakom treningu i na svakoj utakmici, pa tako i na meni. Naravno, šef će u zavisnosti od svih okolnosti odrediti moju minutažu, a ja ću se truditi i boriti da ona bude što veća" rekao je mladi fudbaler Crvene zvezde.

Imajući u vidu činjenicu da Zvezda poslednjih godina nikako ne uspeva da se domogne grupne faze evropskih takmičenja ne čudi činjenica da su svi fudbaleri, koji su sada deo ekipe, puni motiva da upravo ovog leta donesu veliku radost svojim navijačima.

Prema rečima Jovana Krnete Evropa nije tako daleko a atmosfera u ekipi svedoči o tome da postoje neophodni preuslovi da se crveno-beli nađu u grupnoj fazi Lige Evrope.

"Možemo u LE i smatram da svaki igrač i treba da misli na taj način. Uz našu dobru igru i malo sreće u žrebu, smatram da će sve biti kako treba i da možemo u grupnu fazu. Atmosfera je odlična, kao i uvek. Timski rad i želja su prisutni. Kao što rekoh, svi su željni dokazivanja, i jedne dobre sezone koja je, nadam se, pred nama" zaključio je Krneta.

Prvotimci će u Beogradu boraviti do petka kada će ekspedicija Crvene zvezde krenuti za Sloveniju gde će Robert Prosinečki sa svojim stručnim štabom obaviti sa igračima bazični deo priprema.

Ne propustite