Krstić: ''Mnogo sam promašivao, ali biće to dobro''

Autor: Beta Beta
sreda 03.09.2014.
22:11
Izvor: Beta

I pored poraza i pokazanih slabosti protiv Brazila, kapiten naše reprezentacije veruje da će ''Orlovi'' biti najbolji kad to bude i najvažnije.

fiba
fiba

Povezane vesti

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić rekao je da njegova ekipa nije imala snage da "prelomi" večerašnju utakmicu protiv Brazila i da je optimista po pitanju svoje igre u nastavku Svetskog prvenstva u Španiji.

"Prvo poluvreme smo odigrali loše i mlako, na neki način oni su nas i prebili. U drugom poluvremenu smo mi imali odgovor na njihovu agresivnu odbarnu, međutim nismo imali snage da na kraju prelomimo utakmicu u našu korist", rekao je Krstić posle utakmice.

Reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Granadi od Brazila sa 73:81, u utakmici četvrtog kola Grupe A na Svetskom prvenstvu u Španiji. Brazil je dobro počeo, imao dvocifrenu prednost, ali je Srbija uspela da se vrati dobrom igrom u trećoj četvrtini, koju je dobila sa 32:12. Brazil je poslednju deonicu dobio sa 21:9.

"Imali smo dobru šansu na sedam razlike za nas i loptu u našem posedu, ali eto. Oni su pogodili neke šuteve, možda je i moja veća minutaža poremetila rotaciju i ekipu, ali šta je tu je. Ne znam šta je glavni razlog, verovatno koncentracija. Možda je i zamor u pitanju, ali tu nema opravdanja, slobodna bacanja moramo da damo, kao i zicere", rekao je on.

Do ove utakmice, Krstić je igrao samo sedam minuta u prvom kolu protiv Egipta, pošto se oporavlja od povrede kolena.

"Ovo je prva ozbiljnija utakmica posle tri meseca. Promašio sam mnogo šuteva koje obično pogađam, tako je bilo i sa slobodnim bacanjima, ali optimista sam, to će sve da dođe", rekao je Krstić.

Ne propustite