Krstić: ''Nišlije, podržite nas, iako to možda i nismo zaslužili...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.08.2012.
17:19
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Reprezentativci Srbije razočarali su sinoć ubedljivim porazom u Tel Avivu, ali kapiten Nenad Krstić veruje da će do kraja kvalifikacija za EP ''Orlovi'' popraviti utisak i na kraju ostvariti cilj.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Nenad Krstić je svestan loše igre svog tima sinoć u ''NokiaAreni'' i smatra da je razlog tome činjenica da našoj selekcijinije išao šut tokom većeg dela utakmice. Po njegovom mišljenju,trud i želja ne treba da se dovode u pitanje.

''Bez dobrog šuta veoma je teško pobediti selekciju Izraela. Borili smo se, želeli pobedu, ali često nam je padala koncentracija i ponavljam loše smo šutirali sa svih pozicija, što su ključni razlozi neuspeha.

Poraz je svima teško pao, ali imamo još pet utakmica i dosta prostora da ispravimo sve greške. Raspored je naporan, igra se svaki drugi - treći dan, tako da nema previše vremena za analizu.

Zato u nastavku kvalifikacija moramo da igramo mnogo bolje, imamo maksimalan pristup na svakom meču. Kad se sve završi, moći ćemo da podvučemo crtu i da na miru ustanovimo šta je bilo dobro, a šta nije valjalo u našoj igri''
, izjavio je Krstić.

Već sutra u Nišu ''Orlove'' očekuje naredni meč, i to protiv selekcije Islanda u šestom kolu, a Krstić poziva navijače da dođu u što većem broju.

''Pobeda nam je imperativ i verujem da neće dolaziti u pitanje. Pozivam Nišlije da i ako možda to nismo zaslužili, dođu u dvoranu „Čair“ u što većem broju i budu uz nas. Iako, smo već pretrpeli dva poraza verujem da plasman na Evropsko prvenstvo nije ugrožen i da ček imamo i dalje realne šanse da osvojimo prvo mesto u grupi'', zaključio je Krstić.




Ne propustite