Krstić pre Merebašvilija, Šimić umesto Stojketa?

Autor: Boris Jovanović
sreda 09.05.2012.
19:58
Izvor: Sportske.net

Crno - beli pregovaraju sa jagodinskim duetom. Miloš Krstić jeftinija, ne i gora opcija od Merebašvilija, dok je hrvatski golman prvi pik za Stojkovićevog naslednika.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Prema informacija kolega sa SOS Kanala, Miloš Krstić bi mogao da bude novi kreator igre Partizana.

Ovaj fudbaler je u Jagodinu stigao iz OFK Beograda i obeležio proleće sjajnim partijama. Ranije je bio u Marseju i na pozajmici u Ažaksjou, ali kao mlad nije dobio šansu u Francuskoj.

Uspeo je da se vrati na pravi kolosek u domaćem šampionatu, pa je logično na meti crno - belih koji bi da uštede na Merebašviliju. Naime Gruzijac je papren, samo za obeštećenje bi trebalo platiti oko 700 000 evra, a niko u Humskoj nije siguran da je bolji recimo od Krstića.

Što se golmana tiče, Marko Šimić je na meti, Stojković odlazi u inostranstvo, a hrvatski golman je po mnogima najbolji čuvar mreže u JSL. Branio je na visokom nivou kompletan šampionat.

On je inače rođen u Valjevu, u Hrvatskoj je branio za Sesvete, Dinamovu filijalu, zatim je stigao u Jagodinu. Imao je problema sa gazdama nekadašnjeg kluba, ali klasu je pokazao u domaćem šampionatu.

Dobio je srpski pasoš, nema dilemu da želi da brani za "Orlove". Stojković odlazi, a prvi pik Partizana je Šimić.

Ne propustite