Krunić dao igračima novu šansu za dokazivanje

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.07.2012.
16:41
Izvor: Beta

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je danas da će oni koji budu najbolji na dvonedeljnim pripremama na Zlatiboru dobiti šansu da se nađu u startnoj postavi na početku nove sezone Superlige.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Četvrtoplasirani tim iz prošle sezone u prvenstvu Srbije danas je otputovao na Zlatibor, a Krunić na raspolaganju ima 27 igrača.

"Možda ćemo imati samo jedan dan pauze. Imamo dosta igrača tako da će svi da igraju i dobiju šansu da se nametnu. Oni koji budu najbolji u ovom delu priprema počeće prvenstvo", kazao je Krunić novinarima u Jagodini.

Trener Jagodine ocenio je da to što je njegova ekipa početkom jula igrala u prvom kolu kvalifkacija za Ligu Evrope, u kojem je eliminisana od kazahstanskog Ordabasija, ne mora da znači da ima prednost u odnosu na druge ekipe.

"Mi se time ne opterećujemo. Videćemo gde smo kada počne prvenstvo... Predstojeće prijateljske utakmice koje budemo igrali biće pokazatelj sa kakvim igračima raspolažemo. Rezultat u tim utakmicama nam nije prioritet, već je cilj da napravimo ekipu, da od ovih 27 momaka napravimo 11, odnosno 15 najboljih koji će igrati", rekao je Krunić.

Jagodina će na Zlatiboru odigrati osam prijateljskih utakmica, a igrač sredine terena Aleksandar Stojković rekao je da se nada da će se ekipa dobro spremiti.

"Moramo što bolje da se spremimo za početak prvenstva i da ponovimo uspeh, da se opet plasiramo u Evropu", istakao je Stojković.

Od planiranih osam prijateljskih utakmica, četiri su već ugovorene, pa će Jagodina u četvrtak igrati sa beogradskim Teleoptikom, dan kasnije sa Novim Pazarom, zatim sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca i Rudarom iz Pljevalja.

Ne propustite