Krunić "delio pelcer" kolegama

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.12.2012.
15:47
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

U fudbalskom klubu Jagodina održan je sastanak svih trenera na kome se okupljenima obratio strateg prvog tima Simo Krunić i izneo svoje utiske o urađenom u jesenjem delu sezone.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Jagodina još uvek nije svoje zaposlene poslao na zasluženi odmor. U gradu na Belici zaposleni u fudbalskom klubu rade na sumiranju utisaka iz jesenjeg dela sezone koji je okarakterisan kao najuspešniji u istoriji.

Da se u Jagodini radi kvalitetno svedoči i sastanak koji je u prostorijama kluba održana na inicijativu direktora omladinske škole Vladana Đurđevića.

Sastanak je imao za cilj da se svi treneri koji rade u FK Jagodina nađu na jednom mestu i da podele svoja iskustva u radu sa svojim selekcijama.

Prisutnima se obratio i Simo Krunić, trener prvog tima, koji je u jesenjem delu sezone vodio "Ćurane" do treće pozicije na tabeli JSL i polufinala Kupa Srbije.

Krunić je sa kolegama iz drugih selekcija govorio o tome koji su bitni aspekti u radu kako bi se postizali kvalitetni rezultati a napredak bi trebalo da se vidi na proleće.

Mlađe kategorije FK Jagodina imaju za cilj da proizvedu igrače za prvi tim a za sada se i u omladinskom pogonu sjajno radi jer omladinci zauzimaju peto mesto u Kvalitetnoj ligi Srbije.

Pored toga, tu je i filijala FK Jagodina, FK Trgovački, koji se takmiči u Srpskoj ligi Istok a koji služi za afirmisanje igrača koji prerastu mlađe kategorije a za koje još uvek nema mesta u prvom timu.

Sve u svemu, rezutlati FK Jagodina govore da se u tom klubu radi ozbiljno a sigurno je da su treneri imali šta da čuju od najuspešnijeg među njima.

Ne propustite