Krunić: "Disciplinovana igra garantuje uspeh na Banjici"

Autor: Beta Beta
petak 28.09.2012.
15:54
Izvor: Beta

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić kazao je da od svojih igrača očekuje ozbiljan i disciplinovan pristup na nedeljnoj utakmici sa beogradskim Radom, da bi došli do povoljnog rezultata.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Uoči derbija sedmog kola koji će fudbaleri Rada i Jagodine odigrati u nedelju na Banjici, trener gostujuće ekipe naglasio je da fudbaleri moraju da imaju ozbiljan pristup ukoliko žele da ostanu u vrhu tabele.

"Sigurno nećemo potceniti Rad, jer smo svesni njegovih kvaliteta, ali od svojih igrača tražim da u ovu utakmicu uđu ozbiljno i disciplinovano, da daju sve od sebe i da pokušaju da ostvare povoljan rezultat", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

Utakmica Rad - Jagodina biće jedini duel sedmog kola Superlige koji će se igrati u nedelju, a počeće u 15.00.

"Posle šest kola smo u prilici da se borimo za visok plasman protiv jako dobre ekipe Rada. Biće teška utakmica, jer oni imaju dobre igrače, puno trče, uigran su i mlad tim, željan dokazivanja, a i biće domaćin", dodao je Krunić.

Trener Jagodine rekao je da nema problem sa povređenim igračima i da su svi spremni za utakmicu u Beogradu.

Posle šest kola Rad se nalazi na drugoj poziciji u prvenstvu Srbije sa 14 bodova, dok Jagodina ima bod manje i deli treće mesto sa Crvenom zvezdom, koja ima meč manje od rivala. Vodeći je Partizan sa 15 bodova.

Ne propustite