Krunić: "Finale Kupa nagrada za trud"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.05.2013.
21:29
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić kazao je da su njegovi izabranici zaslužili da se nađu u finalu nacionalnog Kupa i da učestvuju u istorijskoj utakmici za klub koji iz godine u godinu napreduje na domaćoj i međunarodnoj sceni.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Jagodina u sredu očekuje istorijska utakmica na stadionu Partizana. "Plavi" će u finalu nacionalnog Kupa pokušati da se domognu prvog trofeja u istoriji kluba a trener Simo Krunić uveren je da su njegovi momci zaslužili šansu koja im se ukazala.

"Želeo bih da čestitam igračima, navijačima, upravi i gradu koji nas podržavaju sve ove godine, na ulasku u veliko finale Kupa Srbije. Ovi momci su to zaslužili jer se dve godine bore da bi postigli ovakav uspeh. Velika utakmica za nas, najveća u istoriji kluba" istakao je Krunić na konferenicji za medije.

Protivnik Jagodine biće ekipa Vojvodine koju tim Sima Krunića nikada nije pobedio u takmičarskim utakmicama. I pored toga, Krunić veruje u uspeh jer se radi o specifičnom meču.

"Prošle godine smo igrali kvalifikacije za Ligu Evrope, sada se borimo sa Vojvodinom za prvi trofej Kupa. Ovo je, po mom mišljenju, objektivno finale, imamo šanse i mi i oni. Igra se jedna utakmica u kojoj može svašta da se desi, gde će odlučivati detalji. Ko u ovom trenutku ima bolji tim, to je relativna stvar, oni će kao i mi dati svoj maksimum na toj utakmici. Ja sam uveren da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat" zaključio je Krunić.

Strateg Jagodinaca neće moći da računa na suspendovane El Monira i Damjanovića što će biti veliki hendikep jer se radi o standardnim prvotimcima.

Finale kupa Srbije igra se 8. maja na stadionu Partizana sa početkom od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite