Krunić hvali, ''Švaba'' žali...

Autor: Beta Beta
nedelja 28.10.2012.
17:43
Izvor: Beta

Treneri Jagodine i Radničkog složni u oceni da je današnji meč obilovao borbenošću na obe strane, kao i da je pobeda domaćeg tima zaslužena. Gosti žale zbog par propuštenih prilika za izjednačenje...

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener Jagodine Simo Krunić pohvalio je danas svoje fudbalere na borbenosti u pobedi nad Radničkim 1923 i kazao je da se igra njegovog tima preokrenula posle primljenog gola u utakmici 10. kola Super lige.

"Prvih dvadesetak minuta smo imali par pokušaja, ali nismo dobro počeli utakmicu. Presudan momenat za našu igru je bio kada je Radnički poveo. Mi smo tada krenuli na sve ili ništa. Kontrolisali smo utakmicu", rekao je Krunić novinarima posle meča.

"Čestitao bih svojim igračima koji su se borili do poslednjeg minuta, dali sve od sebe... Raduje me što moja ekipa tako igra, bori se, daje sve od sebe. Od njih tražim ono što oni i daju, maksimalno zalaganje", dodao je trener Jagodine.

Trener Radničkog Dejan Đurđević kazao je da je današnji meč imao dobar tempo, ali da je njegov tim imao oscilacija u igri.

"Utakmicu je imala dosta dobar tempo, što nije često u našoj ligi. Verujem da su vreme i teren uticali na to da bude mnogo agresije i duela. Dobro smo počeli meč i na vreme postigli gol, ali smo imali talasastu igru i oscilacije i pali smo posle gola",  rekao je Đurđević.

"Kada je Jagodina postigla drugi gol, mi smo dosta stihijski pokušavali da izjednačimo do kraja, ali iz dve-tri solidne situacije smo mogli bolje da reagujemo. Sve u svemu ovo je zaslužena pobeda Jagodine, ali je moglo da bude i nerešeno",  rekao je Đurđević.

Ne propustite