Krunić: "Mi smo vojska, borićemo se za trofej!"

Autor: Beta Beta
utorak 07.05.2013.
16:20
Izvor: Beta

Trener fudbalskog kluba Jagodina Simo Krunić prepustio je ulogu favorita u finalu Kupa Srbije ekipi Vojvodine a svoj tim opisao kao vojsku koja će pokušati da se izbori za prvi trofej u istoriji kluba.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine i Jagodine sutra od 20.30 na stadionu Partizana u Beogradu igraju finalnu utakmicu Kupa Srbije. Obe ekipe bore se za prvi trofej Kupa u klupskoj istoriji.

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je da je Vojvodina favorit jer je u boljoj formi, ali da svi u klubu i gradu žele da ostvare snove i osvoje prvi trofej u istoriji.

"Presrećni smo zbog plasmana u finale, jer smo blizu snova koji svi mi i u gradu i u klubu sanjamo već duže vreme. Sutra ćemo igrati za prvi trofej koji može da bude kruna našeg rada i odlična prilika za izlazak na međunarodnu scenu. Vojvodina je iskusnija pošto je do sada već igrala u finalu, ali to ništa ne znači", rekao je Krunić.

"Naporno smo radili da sutra osvojimo trofej iako su oni možda favoriti u sutrašnjem duelu jer su u boljoj formi. Ali to u Kupu ništa ne znači, jer se igra samo jedna utakmica. To je za nas najznačajniji meč u sezoni", dodao je on.

Krunić smatra da tenzija koja se oko oba kluba stvorila zbog mogućeg osvajanja Kupa može da stvori kontraefekat.

"Mi smo vojska i izaći ćemo sutra na megdan da se borimo", rekao je on.

Ne propustite