Krunić: "Na Karaburmi tražimo iskupljenje"

Autor: Beta Beta
petak 01.03.2013.
17:31
Izvor: Beta

Trener Jagodine najavio je da će njegovi izabranici na subotnjem meču sa OFK Beogradom dati svoj maksimum kako bi se iskupili navijačima za neočekivan i bolan poraz koji je u sredu doživljen u Kuli.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener Jagodine Simo Krunić rekao jeda je poraz od Hajduka zaboravljen i da je od svojih fudbalera tražio da daju svoj maksimum protiv OFK-a u 17. kolu Superlige kako bi vratili prepoznatljivu igru iz jesenjeg dela sezone.

"Svaka naredna utakmica najvažnija je i najteža za nas. Sastaćemo se sa dobrom, tehnički potkovanom ekipom OFK Beograda gde svi znaju da igraju. Prošlu utakmicu moramo da zaboravimo i da se okrenemo novom susretu. Igrači su trčali, primili smo te golove i bili malo neorganizovani. Protiv OFK-a tražim da daju svoj maksimum", rekao je Krunić na konferenciji za novinare.

Utakmicu sa OFK-om propustiće Vukašin Tomić i Josip Projić zbog žutih kartona, Dragan Stojkov neće igrati zbog povrede, a Krunić je najavio da će Milan Milinković debitovati na poziciji desnog beka, dok će utakmicu početi i Dario Damjanović.

Krunić je zahvalio navijačima na podršci u Kuli i rekao da mu je žao što su ih razočarali i da će pokušati na narednim utakmicama da se iskupe za podršku.

Kapiten Jagodine Miloš Stojanović je takođe kazao da Jagodina mora da se vrati svojoj igri.

"Moramo da damo 200 odsto svojih mogućnosti i kada to uradimo mislim da sigurno nećemo proći kao protiv Hajduka. Tu utakmicu smo slabije odigrali, ali nećemo da se vraćamo na taj meč jer sutra možemo da vratimo veru u nas", kazao je Stojanović.

Utakmica između OFK Beograda i Jagodine igra se u subotu od 14.00 na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

Ne propustite