Krunić na slatkim mukama

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.02.2013.
18:47
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine doputovali su jutros u Srbiju gde će brusiti formu do nastavka šampionata u JSL a članovi stručnog štaba ocenili su da je u Antaliji odrađen sjajan posao i da će Simo Krunić biti na slatkim mukama prilikom odabira tima.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine remijem sa Himkijem okončali su pripreme u Antaliji a ekspedicija superligaša iz prestonice Pomoravskog okruga jutros je stigla kući.

Jagodinci su u Antaliji odigrali šest utakmica, ostvarili četiri pobede i dva remija, što je dobar pokazatelj da "plavi" u drugi deo sezone u JSL ulaze sjajno pripremljeni.

To je potvrdio i jedan od članova stručnog štaba, Dejan Kaplanović, koji je kazao da će se šef struke Simo Krunić naći na slatkim mukama kada bude sastavljao tim koji će izaći na teren u Kuli.

"Nakon svih kontrolnih utakmica polako smo dobili uvid u kvalitet svih igrača. Ostalo je još malo vremena do početka prvenstva i nadam se da ćemo ovih preostalih desetak dana uspeti da izdefinišemo tim koji će početi prvenstvo. Pored igrača koji su izneli teret u prvom delu sezone dobili smo i pojačanja koja su se sjajno uklopila i pojačala konkurenicju za svako mesto u timu i mogu samo da kažem da ćemo biti na slatkim mukama da sastavimo tim" kazao je Kaplanović.

Jagodina će u prvom kolu nastavka šampionata snage odmeriti sa Hajdukom iz Kule.

Ne propustite