Krunić: "Najvažnija utakmica u istoriji Jagodine!"

Autor: Beta Beta
petak 18.05.2012.
14:38
Izvor: Beta

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić ocenio je danas da je utakmica u poslednjem kolu Super lige ove sezone protiv Novog Pazara istorijska za taj klub.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Jagodina, najprijatnije iznenađenje prolećnog dela prvenstva, u nedelju igra odlučujući meč protiv Novog Pazara.

"U nedelju igramo najvažniju utakmicu u istoriji FK Jagodina."

"Sami odlučujemo da li ćemo naredne sezone igrati u kvalifikacijama za Ligu Evropa i to nam puno znači. Ovaj rezultat je došao posle dugogodišnjeg rada i ulaganja. Daćemo sve od sebe da ispunimo cilj i plasiramo se u Evropu", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

Jagodina je trenutno četvrta na tabeli sa 48 bodova, koliko ima i Sloboda. Vojvodina ima 49, a Radnički 1923 ima 47. Dve od te četiri ekipe igraće na leto u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

"Naša prednost u odnosu na druge ekipe je što su igrači u svaku utakmicu ulazili maksimalno ozbiljno i davali sve od sebe. Oni su doneli dobre rezultate. Ostalo je da u ovoj utakmici završe prvenstvo, a nadam se na našu sreću", dodao je Krunić.

On je istakao da duel sa Novim Pazarom, u nedelju u 15.00 u Jagodini, "neće biti lak".

Fudbaler Jagodine Miloš Krstić rekao je da bi "bilo glupo" da ekipa u poslednjem kolu ove sezone ne odigra "kao do sada".

"Daćemo svoj maksimum. Voleli bismo da pobedimo i da se upišemo u istoriju kluba", dodao je on.

Ne propustite