Krunić: "Preko Radničkog do Lige Evrope"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.05.2012.
16:03
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Izabranici Sima Krunića u subotu će se sastati u drugom derbiju 28. kola Jelen Superlige. Možda i intersantnija utakmica od one na stadionu Partizana igraće se stadionu pod Đurđevim brdom jer će Jagodina i Radnički u direktnom duelu voditi bitku za mesto

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Na konferenciji za medije koja je u Jagodini upriličena povodom susreta 28. kola Jelen Superlige u kojem će Jagodinci ugostiti Radnički iz Kragujevca Simo Krunić je imao samo reči hvale za narednog protivnika svoje ekipe.

"U subotu igramo protiv Radničkog koji je za mene, ako izuzmemo Zvezdu i Partizan, jako dobra ekipa koja je najviše pružila u ovoj godini. Oni su ekipa koja već dugo igra zajedno, pokazali su u ovom prvenstvu da ih je jako teško pobediti, retko kad gube, ekipa koja je izgubila samo dve utakmice. Igraćemo kao što smo igrali do sada i tražiću od igrača ono što su tokom prvenstva redovno ispunjavali" rekao je Krunić.

Ono što se prvi put moglo čuti od stratega Jagodine jeste da mu je drago što na tri kola pred kraj šampionata Jagodina ima ozbiljnu mogućnost da se nađe u kvalifikacijama za Ligu Evrope. To je Krunić posebno istakao uz nadu da će navijači znati da prepoznaju momenat odluke i da će podržati klub.

"Meni je drago, što smo mi svi zajedno u prilici, ovo ću vam reći prvi put, da se borimo za visoku poziciju na tabeli, da se borimo za mesto koje vodi u Ligu Evrope jer su ovi momci to zaslužili" dodao je trener Jagodine.

Ekipa će biti desetkovana zbog kažnjenih i povređenih igrača ali nema sumnje da će oni koji budu na raspolaga nju dati svoj maksimum kako bi trećeplasirana ekipa Jelen Superlige napustila Jagodinu praznih šaka. Tako misli i Saša marjanović, prvotimac Jagodine.

"Znamo da je Radnički dobra ekipa. Znamo da igraju disciplinovano i da imaju najboljeg strelca lige. Zaista ih poštujemo ali i mi imamo priliku da se borimo za kvalifikacije u Ligi Evrope čime bi ostvarili najveći uspeh kluba u njegovoj istoriji što je dodatni motiv za nas" rekao je Marjanović.

Utakmica između Jagodine i Radničkog na programu je u subotu a početak je zakazan za 17 časova.

Ne propustite