Krunić priznao grešku, Kaplanović zadovoljan i pored poraza

Autor: Beta Beta
subota 11.08.2012.
20:37
Izvor: Beta

Posle pobede nad kulskim Hajdukom, trener Jagodine priznaje da je pogrešio u izboru pojedinih igrača. Ipak, to gosti danas nisu kaznili, a njihov šef struke Veličko Kaplanović smatra da su njegovi igrači ''bojažljivo'' ušli u današnji meč.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je posle današnje pobede nad Hajdukom sa 1:0 u prvom kolu Super lige da je možda pogrešio kod izbora nekih fudbalera za tim jer nisu dovoljno agresivni.

"Dogovorili smo se da krenemo ofanzivno i imali smo sreće kada je naš golman odbranio penal. U drugom poluvremenu nismo mogli da im odgovorimo trkom i pritiskom. Možda sam pogrešio kod izbora nekih igrača koji nemaju tu agresiju, ali sam verovatno pogrešio, jer sam ih poslednje dve nedelje preforsirao na treninzima", rekao je Krunić posle utakmice u Jagodini.

Krunić je kazao da je protivnik imao inicijativu na terenu, ali da nije ozbiljnije ugrozio njegovu ekipu.

"Hajduk je imao inicijativu, ali nisu uspeli da dodju do završnog pasa da bi nas ozbiljnije ugrozili. Imali smo dosta grešaka i mislim da nismo imali svežine. Pobeda u prvom kolu je jako bitna i to da smo startovati u prvenstvu pobedom kod kuće. Za sedam dana moramo dosta toga da ispravimo. Trudiću se da malo bolje odradim pripremu utakmice protiv OFK Beograda", kazao je Krunić.

Trener Hajduka Veličko Kaplanović istakao je da su njegovi igrači bojažljivo počeli utakmicu.

"Mislim da smo malo bojažljivo počeli utakmicu i Jagodina je to kaznila, a posle toga smo uspostavili balans. Digli smo se u drugom poluvremenu gde smo imali neku dominaciju. Falio nam je završni pas i da budemo mirniji u situacijama kada smo mogli da ih ugrozimo", istakao je Kaplanović.

On je ocenio da je njegova ekipa ipak na pravom putu.

"Prvo je kolo, teško je kada se izgubi, ali ne mogu da budem nezadovoljan. Imali smo dobar odnos što je bitno, Hajduk u ovom momentu ima osam novih igrača u prvoj postavi i to je dosta teško složiti. Mislim da smo na dobrom putu", ocenio je Kaplanović.

Ne propustite