Krunić: ''Protiv OFK-a prekretnica''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.03.2012.
16:35
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine u subotu dočekuju ''romantičare'' u 17. kolu Superlige. Trener Simo Krunić od igrača traži disciplinovanu igru i veruje da rezultat neće izostati.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Jagodinci su odlično započeli prolećni deo sezone, trijumfovali su u Užicu protiv Slobode, a sada žele da se i pred svojim navijačima prikažu u pravom svetlu.

Rival je OFK Beograd, koji je takođe bio uspešan na prvom prolećnom gostovanju, a trener Jagodinaca Simo Krunić ne krije respekt prema ''romantičarima''. Ipak, nada se da ga njegovi igrači ni ovog puta neće razočarati.

''Ta utakmica je nama maltene prekretnica ovog dela prvenstva. Biće jako teško jer OFK Beograd igra isto kao i mi i kući i na strani jedan napadački fudbal. Mi imamo problem domaćeg terena, mnogo više bodova smo osvojili na strani. Ovo je jedna od prilika da pokažemo da možemo da ostvarujemo povoljne rezultate i kući'', konstatovao je Krunić.

Bivši fudbaler OFK Beograda Miloš Krstić, naravno, odlično poznaje narednog rivala. Ipak, tvrdi da ''romantičari'' ne mogu da računaju na njegovu sentimentalnost.

''Tu nema emocija, moje emocije pripadaju klubu u kom se nalazim. OFK Beograd je moj bivši klub, jako ga cenim i poštujem a za rezultat ćemo videti u subotu pa ko je bolji neka pobedi'', poručuje Krstić.

Utakmica između Jagodine i OFK Beograda igra se u subotu od 14 časova, uz besplatan ulaz za gledaoce.




Ne propustite