Krunić: "Srčanost donela rezultat"

Autor: Beta Beta
subota 06.04.2013.
18:43
Izvor: Beta

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić kazao je da su njegovi izabranici danas "poginuli" za klupski dres, ostavili srce na terenu, te da je i ubedljiva pobeda došla kao nagrada za uloženi trud.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je posle današnje pobede nad Radom sa 3:0 u 22. kolu Superlige da protivnik nije pružio ono što može jer ima mlad tim, dok njegovi fudbaleri teško gube kada prvi povedu.

"Mi smo znali da moramo ući čvrsto i tvrdo. Prvi gol nam je dosta dao na samopouzdanju. Kada mi povedemo, teško gubimo utakmice. Teško dajemo golove, ali danas smo uspeli da damo tri, zadovoljan sam", rekao je Krunić posle utakmice u Jagodini.

Krunić je kazao da je pobeda bila neophodna njegovom timu posle neuspeha u derbiju sa Vojvodinom.

"Nama je pobeda bila potrebna jer smo izgubili derbi sa Vojvodinom. Mislim da su odlučila dva brza gola. U drugom poluvremenu smo hteli da umrtvimo utakmicu da ne bismo primili neki gol i doveli u neizvesnost završnicu", kazao je Krunić.

"Igrači su dali sve od sebe, ginuli su za dres svog kluba. Ostavili su srce na terenu i to je na našu sreću donelo rezultat. Poželeo bih da ovako nastave", dodao je on.

Tokom utakmice u Jagodini, navijači oba kluba sakupljali su novac za transplantaciju srca osmogodišnje Tijane Ognjanović, a prikupljeno je 36.600 dinara.

Ne propustite