Krunić: "Teško protiv 'davljenika'"

Autor: Beta Beta
četvrtak 11.04.2013.
14:06
Izvor: Beta

Trener Fk Jagodina i kapiten tog tima složili su se da će predstojeći duel sa Novim Pazarom biti jako težak jer će domaćin tražiti bodove spasa u duelu sa Jagodincima.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da očekuje tešku utakmicu u 23. kolu Superlige u Novom Pazaru, ali da će njegova ekipa pokušati da ostvari povoljan rezultat.

"U subotu imamo jako teško gostovanje iz više razloga. Oni su nezgodan protivnik kada igraju kod kuće. Imaju malo bodova, bore se za opstanak i za njih je ova utakmica najvažnija u ovom delu prvenstva. Sve će učiniti da nas pobede. Znamo gde idemo i šta nas čeka. Igrali smo i prošle godine tamo", rekao je Krunić na konferenciji za novinare.

Krunić je dodao da će njegovi igrači pokušati da ostvare povoljan rezultat, da daju svoj maksimum i odigraju utakmicu profesionalno i koncentrisano.

Kapiten Jagodine Miloš Stojanović najbolji je strelac Superlige sa 13 golova.

"Svakako da nas očekuje težak meč u Novom Pazaru. Ja sam igrao tamo godinu dana i znam njihov mentalitet. Sigurno da će ući maksimalno jako u ovaj meč i da je ovo za njih utakmica sezone zato što se bore za opstanak. Mi gledamo našu igru, svaka sledeća utakmica je najbitnija", rekao je Stojanović.

Jagodina je četvrta na tabeli sa 39 bodova, dok Novi Pazar zauzima 13. mesto sa 23 boda.

Inače, FK Novi Pazar imenovao je novog šefa stučnog štaba pred duel sa Jagodinom ali on neće sedeti na klupi zbog problema sa licenciranjem.

Ne propustite