Krunić žali za propuštenim prilikama...

Autor: Beta Beta
četvrtak 12.07.2012.
20:39
Izvor: Beta

Posle eliminacije već na startu takmičenja u kvalifikacijama za Ligu Evrope, trener Jagodine nije imao šta da zameri svojim igračima kad je u pitanju borbenost i zalaganje na terenu, ali mu je žao što takva igra nije krunisana golovima, obzirom na nekolik

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener Jagodine Simo Krunić danas je posle revanš utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Jagodine i Ordabasija u Kazahstanu, koja je završena bez golova 0:0, rekao da su njegovi igrači imali nekoliko prilika, ali da na žalost nisu uspeli da pobede.

Jagodina nije uspela da se plasira u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto je u prvom meču na svom terenu izgubila sa 0:1.

"Imali smo više prilika i mislim da je trebalo da bude penal za nas. Bez obzira na sve, ovo je bila jedna čvrsta, tvrda, muška utakmica u kojoj su moji igrači dali poslednji atom snage i jedva su izašli s terena. Imali smo prilike, napadali smo, pokušali smo da prođemo i pobedimo Ordabasi. Na žalost, nismo uspeli", rekao je Krunić.

Trener Jagodine je izjavio da su razočarani zbog neuspeha, ali da nisu razočarani pristupom utakmici.

"Imali smo prilike, mogli smo da anuliramo njihovu prednost. Da smo dali samo jedan gol mislim da bismo dobili utakmicu. Međutim i protivnik se branio, pokušao je iz kontranapada da nas ugrozi.

Igrači su u poslednjim minutima krenuli u napad, dali su sve od sebe i ja im na tome čestitam. Uspeh je što su doveli klub do kvalifikacija za Ligu UEFA",
kazao je Krunić.

Krunić je izrazio žaljenje što ovakvu utakmicu ekipa Jagodine nije odigrala na domaćem terenu, ali, kako je rekao, u prvoj utakmici je bilo pretoplo.

"Mi smo danas pokazali i trku i volju i želju, da možemo i hoćemo, ali na našu nesreću nismo bili u nekim izglednim situacijama precizni", kazao je Krunić.

Ne propustite