Krunić: ''Zasluženo!'', Kuzeljević: ''Bolje da ćutim o sudijama...''

Autor: Darko Mitrović
subota 05.05.2012.
22:16
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Današnji duel u Jagodini doneo dosta uzbuđenja, dva crvena kartona, a presudio je gol na početku meča. Treneri iz različitih uglova videli ovaj meč.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Trener Jagodine Simo Krunić imao je, naravno, dosta razloga za zadovoljstvo. I pored priznanja da je utakmica u pojedinim trenucima bila i ''prljava'' on smatra da je trijumf njegovog tima potpuno zaslužen.

"Čestitam mojim igračima na velikom zalaganju. Bila je to tvrda, muška borba, na momente gruba i prljava zbog velike važnosti za oba tima. Smatram da smo ipak zasluženo slavili u derbiju, jedinim golom već na početku meča", izjavio je Krunić.

Njegov kolega sa klupe Radničkog Slavenko Kuzeljević je očigledno imao dosta zamerki na suđenje, ali je ostavio drugima da komentarišu deljenje pravde Maja Vujovića u Jagodini.

"Ne smem da pričam o suđenju, valjda neko u ovoj zemlji gleda naše utakmice. Ne mogu ništa da zamerim mojim igračima, borili su se i igrali dobro. Nadam se da ćemo uspeti da ostvarimo cilj na kraju sezone", istakao je Kuzeljević.

Ne propustite