Kruševac - Posle ''Orlića'' i tuče, Napredak ponovo u prvom planu...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.10.2012.
17:28
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Stadion u Kruševcu će, posle burne utakmice mladih reprezentacija Srbije i Engleske, u subotu biti poprište meča 11. kola Prve lige Srbije između domaćeg Napretka i kraljevačke Sloge.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Utakmica je na programu u subotu od 14 časova i 30 minuta, a na današnjoj konferenciji za novinare najavili su je trener Napretka Nenad Milovanović i prvotimci lidera Prve lige Srbije Žarko Udovičić i Nikola Trujić.

Trener Milovanović očekuje neizvestan meč, pa poziva navijače da dođu u velikom broju i pomognu njegovoj ekipi da dođe do nove pobede.

''Iz nedelje u nedelju idemo sa istom pričom, ali je takva realna situacija. Mogu da kažem da dobro poznajem ekipu Sloge, imaju dobru vertikalu, koja omogućava i kvalitetno funkcionisanje celog tima. U ovom meču nam je veoma važna podrška publike, pa ih pozivamo da dođu u što većem broju''', poručio je Milovanović.

I Udovičić i Trujić respektuju rivala, ali su uvereni da će Napredak da nametne svoj ritam i osvoji nova tri boda na svom terenu.

''Nikome ne pretimo, ali smo svesni svojih kvaliteta i mogućnosti i naš cilj je uvek jasan, a to je pobeda', ističe Udovičić.


Ne propustite