Kruševljani ciljaju i šesti trijumf

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.09.2012.
22:36
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Posle pet uzastopnih pobeda na startu sezone, trener Napretka Nenad Milovanović ima dosta razloga za zadovoljstvo, ali upozorava da bi predstojeći duel sa Timokom mogao da bude možda i najteži do sada za njegov tim.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri kruševačkog Napretka, lidera na tabeli Prve lige Srbije, u subotu od 19 časova dočekuju ekipu Timoka, uz besplatan ulaz za sve gledaoce.

Trener Nenad Milovanović smatra da se, osim što ređaju pobede, njegovi igrači sve više navikavaju na njegov stil rada, što je, po njegovom mišljenju pokazalo i prvo poluvreme meča u novom Sadu u prošlom kolu.

Ipak, ne očekuje nimalo lak posao protiv Zaječaraca, već naprotiv, smatra da će upravo Timok biti najteži rival njegovoj ekipi.

''Da me je neko pitao kako bih voleo da moja ekipa igra, to bi bilo kao prvih pola sata u Novom Sadu, što pokazuje da se igrači polako navikavaju na mene i moj način rada. Imamo problema kada postignemo gol, tada padamo u igri i na tome moramo još da radimo.

Predstoji nam utakmica sa Timokom, za koga bih rekao da je najopasniji protivnik od ovih sa kojima smo do sada igrali. Veoma su čvrsti pozadi i imaju kvalitetnu ekipu. Moramo biti svesni i da nećemo na svakoj utakmici postići gol na početku i da moramo biti smireni i koncentrisani''
,
ističe Milovanović.

Danas su Kruševljani saznali i ime rivala na startu takmičenja u Kupu Srbije. Biće to ekipa Smedereva, ali Milovanović smatra da je još rano za najavu tog duela.

''Do tada nam predstoje dva prvenstvena meča, ali sigurno je da ulazimo s ambicijama i u to Kup takmičenje, kako zbog finansijskog aspekta koji je ove godine pojačan, tako i zbog afirmacije ove ekipe i mladih momaka koji su njen deo'', zaključio je Milovanović.

Ne propustite