Kruševljani ne staju: "Sramotno poništen gol!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.12.2013.
19:30
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Nakon što se saopštenjem za javnost oglasio trener FK Napredak Nenad Milovanović, isto je učinio i sportski direktor Vladimir Matijašević, takođe povodom navodne greške koje su arbitri učinili na jučerašnjem susretu superligaša iz Kruševca i Vojvodine.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Tokom prepodneva iz Kruševca se oglasio trener Nenad Milovanović koji nije želeo ni imenom da zove glavnog arbitra meča u Novom Sadu, nezadovoljan zbog toga što je Nenad Đokić poništio gol Kruševljana.

Istim povodom oglasio se i sportski direktor FK Napredak Vladimir Matijašević saopštenjem u kojem se navodi da je sudija dirketno uticao na konačan ishod meča.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Sudijska odluka o poništenom golu Nemanje Janičića je direktno uticala na rezultat utakmice. Nakon pregledanog snimka utakmice i dalje nam nije jasno šta je glavni sudija svirao.

Dokle god situacija bude bila takva nećemo gledati kvalitetan fudbal u Srbiji, koga ima, ali ne može da dođe do izražaja.

I da je krajnji rezultat bio 5-2 za Vojvodinu, ja bih im čestitao, kao što sam to uradio i juče posle utakmice. Našim igračima nemam šta da zamerim, i pored grešaka koje su napravljene.

O sudijskom radu i njihovom načinu suđenja bi trebalo da razmisle oni koji sede u foteljama
", kaže se u saopšenju sportskog direktora Vladimira Matijaševića.

Vojvodina je inače slavila rezultatom 3:1 a Napredak se posle poraza u Novom Sadu nalazi na devetoj poziciji na tabeli sa 16 osvojenih bodova.

Ne propustite