Kruševljani ogorčeni skandaloznim suđenjem u Ivanjici!

Autor: Miloš Marković
nedelja 05.08.2012.
11:47
Izvor: Sportske.net

Skandal na prijateljskoj utakmici između Javora i Napretka izazvao je bes trenera kruševačkog tima koji je razočaran suđenjem i ponašanjem Milorada Milićevića iz Ivanjice.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Umesto lepog, prijateljskog fudbalskog popodneva, u Ivanjici su viđene nesvakidanšnje, skandalozne scene koje se retko viđaju na pripremnim mečevima.

Naime, nezadovoljan suđenjem, trener Kruševljana je, nakon nekoliko oštrih reakcija i žučnih protesta, isključen i poslat na tribine, ali je umesto da napusti teren, svojim igračima naredio na napuste teren.

Sve se to desilo već do 15, minuta utakmice.

Kao najveći razlog za nezadovoljstvo, Nenad Milovanović ističe skandalozno suđenje saveznog arbitra Milorada Milićevića koji je na samom startu meča dva puta dosudio jedanaesterce u korist domaćina, po mišljenju Kruševljana, sasvim neopravdano.

“Ovakvu bruku na generalnoj probi nisam ni u snu očekivao.”

“Isključivi režiser skandaloznih događaja je sudija Milićević. Od samog početka njegovo suđenje je bilo tragikomično, ali kada se u tolikoj meri osleio da vređa moje igrače, odlučio sam da se povučemo sa terena.”

“Nisam hteo da izlažem igrače torturi čoveka koji zalutao među sudije. Sramno je da neko sebi da toliko za pravo, a ja apsolutno snosim odgovornsot za sopstvenu odluku da prekinem meč u Ivanjici.”, prenosi Sport izjavu trenera kruševačkog tima.

O čitavom slučaju oglasio se i fudbaler Napretka Bogdan Milošević koji tvrdi da ga je sudija Milićević psovao.

“Ovo još nisam doživeo.”

“Potpuno sam zatečen načinom na koji mi je sudija obrazložio odluku da dosudi drugi penal za Javor. Rekao sam mu da nije bilo kontakta, a on mi je odgovorio “ma puši k.... magarčino jedna!”. Toliko glasno i provokativno je to izgovorio da sam bio krajnje zapanjen. Neka mu je na čast.”, istakao je Milošević.


Ne propustite