Kruševljani se sele na Zlatibor, čekaju se pojačanja...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.07.2012.
17:58
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Posle nedelju dana rada u Kruševcu, fudbaleri Napretka od ponedeljka će se za novu sezonu pripremati na Zlatiboru. Trener Milovanović ističe da će njegov tim u tom periodu odigrati čak devet kontrolnih mečeva i veruje da će spremno ući u novu sezonu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Naredne tri nedelje, fudbaleri kruševačkog Napretka provešće na Zlatiboru, gde će obaviti glavnio deo priprema za narednu sezonu koja startuje 11. avgusta.

Trener Nenad Milovanović veruje da će čak devet kontrolnih mečeva koje će njegov tim odigrati na Zlatiboru donetio pravu sliku o vrednostima ekipe Napretka.

Put Zlatibora, uz stručni štab, krenuće 27 igrača, a očekuje se da se za par dana ekipi priključi i Radomir Koković, čiji bi ostanak puno značio ekipi Napretka.

''Očekujemo još pojačanja, prelazni rok još traje'', ističe sportski direktor Vladimir Matijašević.

Inače, levi bek Napretka Igor Petrović produžio je ugovor sa klubom još godinu dana, do završetka sledeće sezone, a nešto slično se očekuje i kad je u pitanju Darko Dunjić, koji se oporavio od povrede na zimskim pripremama u Antaliji.

Desni bek Stefan Đuričić provešće narednih šest meseci na pozajmici u Mladosti iz Lučana, a na isti period će Srđan Ristić biti ustupljen ekipi Bežanije.

Ne propustite