Kruševljani traže ''trajno izuzeće sudije Vukadinovića''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.10.2013.
22:53
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Sve veće nezadovoljstvo superligaških klubova arbitražom u prvenstvenim mečevima. Posle proteklog kola, na suđenje se žale i u Napretku.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Napredak oglasio se saopštenjem u kome zahteva trajno izuzeće fudbalskog sudije Milenka Vukadinovića sa svih utakmica u kojima nastupa FK Napredak.

Razlog su najnovije greške na štetu Napretka, koje je pomenuti sudija, prema mišljenju Kruševljana napravio u prvenstvenom susretu sa Novim Pazarom proteklog vikenda (1:1), ali i neki raniji propusti pomenutog arbitra, takođe na štetu Kruševljana.

Saopštenje Napretka prenosimo u celini.

''Fudbaslki klub Napredak smatra da fudbalski sudija Vukadinović Milenko nije obavio dužnost koja mu je poverena i na utakmici u Novom Pazaru donosio je odluke koje su bile na štetu našeg kluba. Imao je neujednačen kiterijum, nije nam, po našem mišljenju, dosudio kazneni udarac u 15. minutu utakmice, igru je previše seckao i 'navodio' za domaći tim.

Imenovani je isto postupio i u prvenstvu Prve lige Srbije na utakmici 28.kola odigranoj dana 04.05.2013. u Kraljevu na utakmici sa FK Sloga. Tog trenutka smo mislili da to nije bilo sa namerama, nismo uložili prigovor, ali iste postupke je ponovio u Novom Pazaru i smatramo da su namere bile očigledne jer su se ponovile u istoj režiji.

Stoga zahtevamo da fudbalski sudija Vukadinović Milenko više nikada ne obavlja dužnost na utakmicama našeg tima i tražimo njegovo trajno izuzeće, kaže se u saopštenju Fudbalskog kluba Napredak, koje je danas poslato Zajednici klubova Jelen super lige'',
kaže se u saopštenju.

Ne propustite