Kuban otvorio oči "Romantičarima"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.02.2014.
16:02
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda konstatovali su dan nakon poraza od ruskog Kubana da je neuspeh u prvoj kontrolnoj utakmici koristan jer je ukazao gde "škripi" i šta treba ispravljati do početka prolećnog dela sezone.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Superligaš sa Stare Karaburme doživeo je rezultatski neuspeh već u prvom kontrolnom meču igranom u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

Ruski Kuban savladao je OFK Beograd rezultatom 2:0 ali takav ishod utakmice nije pokolebao izabranike Milana Milanovića već im je ukazao na nedostatke koje će morati da isprave u nastavku priprema.

"Rival je u ovom trenutku spremniji od nas i to je iskoristio, ali poraz nas neće poremetiti i okrećemo se narednim izazovima. Uvideli smo gde smo grešili i idemo u pravcu da otklonimo sve nedostatke" rekao je Dejan Dražić.

Kapiten "Romantičara" imao je priliku da savlada golmana Kubana nakon jednog udarca sa distance ali ga "nula" na saldu ne pogađa previše.

"Rival je dosta iskusniji od nas i to je iskoristio. Pokušali smo da im pariramo u svim segmentima igre, ali su nas nadigrali. Iskoristili su naše greške i slavili na kraju. Nećemo klonuti posle poraza, već na to gledamo kao na jedno novo iskustvo" ističe kapiten Vasiljević.

Dan nakon utakmice sa Kubanom u taboru OFK Beograda sve teče po planu i programu a samo povrede Damjanovića i Dražića prave manje probleme treneru Milanu Milanoviću.

Ne propustite