Kula nagrađuje navijače (17.00)

Autor: Miloš Marković
subota 05.05.2012.
08:59
Izvor: Sportske.net

Ekipa koja je davno rešila sve dileme oko svog statusa superligaša dočekuje Javor pred širom otvorenim kapijama stadiona za sve navijače koji će biti počašćeni besplatnim ulaskom na stadion.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Stadion kraj Kišovog kanala biće poprište duela dve ekipe sa identičnim skorom na tabeli, dva rivala koja su svoje borbe prebrinula i koja ulaze u mirnu završnicu prvenstva.

Upravo zbog toga treba očekivati jednu dobro, rasterećenu fudbalsku predstavu i meč u kome će navijači uživati.

“Zaista mislim da bi trebalo da odigramo jednu utakmicu u kojoj će naši navijači uživati. U prošlom kolu na našem terenu protiv Spartaka smo ostali dužni navijačima jer to nije bila igra kakvu smo pružali u ranijim partijama.”

“Javor je odličan protivnik i ja zaista očekujem jednu veoma dobru fudbalsku priredbu.”, rekao je trener Hajduka Tomislav Sivić.

Gosti, sa druge strane, u Kulu stižu ne preterano opušteni, sa velikom željom da protiv, kako kažu, ozbiljnog protivnika osvoje bodove.

“Ne putujemo na izlet već da pokušamo da uvećamo naš bodovni saldo. Ovo je dobra prilika da rasterećeni damo svoj maksimum i iznenadimo domaćina.”, rekao je defanzivac Javora Marko Momčilović.

Utakmica u Kuli počinje u 17 časova.


Ne propustite